Konstblommor REA - 50% rabatt på utvalt sortiment.

Nejlika, konstgjord snittblomma med naturtroget utseende och känsla

Nejlikan, en blommande elegans

Injicera färg och elegans i ditt hem med konstgjorda nejlikor - en perfekt kombination av skönhet och bekymmersfrihet. Dessa konstgjorda snittblommor, modellerade med imponerande precision, fångar nejlikans naturliga förtrollning utan krav på vatten eller skötsel. Med realistiska kronblad och en flera härliga färgval, ger nejlikorna varje rum en touch av tidlös charm. Gläd dig åt deras långvariga fräschör och skapa en levande atmosfär oavsett säsong. Konstgjorda nejlikor är en investering i skönhet och lättskött dekorering, perfekta för att lyfta upp ditt utrymme och ge det en touch av konstant blomstrande elegans.

En svart pil symbol som begränsar höjden och mängden text som visas på sidan.

Nejlika, välj din favorit från vårt sortiment av konstgjorda nejlikor!

Handla snittblommor till fantastiska priser i vår onlineshop. Snabb leverans av nejlikor från lager centralt i Sverige.

Nejlikor lyfter ditt hem till nya höjder av skönhet och elegans

Välkommen till vår e-handel, där skönheten i blomstrande trädgårdar finns tillgänglig året runt med våra högkvalitativa konstgjorda snittblommor. Varje blomma är mästerligt skapad för att återspegla naturens verklighet, och vårt lager i Sverige säkerställer snabba leveranser till hela landet. Oavsett om du söker konstgjorda tulpaner, rosor eller nejlikor, garanterar vi produkter av överlägsen kvalitet till förmånliga priser.

Vår passion sträcker sig också till hållbarhet.

Genom att välja konstgjorda blommor minskar du energiförbrikning, gödsling och avfall från traditionella snittblommor och minimerar därmed din påverkan på vår miljö. Du får inte bara långvarig skönhet utan bidrar även till en grönare framtid. Utforska vårt sortiment och låt naturens skönhet blomma hos dig med gott samvete!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av konstgjorda blommor av hög kvalitet så skickar vi fina erbjudanden och information om nyheter. Anslut redan idag så missar du inget!

Logotyper av alla betalsätt som FakeFlowers använder. Logotyperna är följande: Svea faktura & delbetalning, Visa, Master Card, Trustly & Swish.

Om FakeFlowers.se

FakeFlowers.se är specialiserade på att utveckla och sälja konstgjorda blommor av högsta kvalitet. Vi har vårt lager centralt beläget i Sverige. Genom att ta hem stora volymer och samarbeta med tillverkare direkt, kan vi utan mellanhänder erbjuda hög kvalitet, marknadens lägsta pris och snabb leverans.

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.
En vit sociala media ikon för plattformen Pintrest. Klicka på denna för att se vår Pintrestsida.

Kontakta oss

Tjälltorp 224 E-commerce Group AB

Postadress: Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Lager: Verkstadsvägen 79
591 46 Motala

Org nr: 559016-7390

Copyright © FakeFlowers.se
Powered by Sitesmart

FakeFlowers.se är en del av

Vit logotyp med texten Tjälltorp 224. De är ägarna bakom e-handeln Fake Flowers.