Konstblommor REA - 50% rabatt på utvalt sortiment.

Utförsäljning konstgjorda blommor 

Sale - Blomsterfest med oslagbara priser

Gå på upptäcksfärd i en blomstrande värld av spännande priser. På din vandring hittar du tillfälliga partier av konstgjorda blommor till fanstastiska priser, så skynda dig, när lagret är slut kommer de inte tillbaka. Vågar du vänta?

Vi är stolta över vårt utbud av hög kvalitet och noggrannt utformade snittblommor. Ibland går det dock snett och vissa blommor når inte upp till vår standard. Vi tycker dock att skönhet ligger i betraktarens öga och hoppas att du känner på samma sätt. Här ger vi dig chansen att köpa några skönhetsmissar till förmånliga priser.

En svart pil symbol som begränsar höjden och mängden text som visas på sidan.

Hem / SALE

Tillfälliga partier av konstgjorda blommor och 2:a sortering till blomstrande priser

Vad är fördelarna med konstgjorda blommor?

Konstgjorda blommor är allergivänliga och passar perfekt för de som lider av pollenallergier eller andra allergiska reaktioner som är vanliga med färska blommor. Du behöver aldrig oroa dig för vattna, beskära eller byta ut vissnade blommor - dessa konstverk behåller sin fulla prakt dygnet runt, året om.


När det kommer till arbetsplatser och offentliga miljöer, är konstgjorda blommor en klok investering. Deras hållbarhet innebär att de inte behöver bytas ut regelbundet, vilket sparar både tid och pengar. De är också idealiska för kommersiella utrymmen som hotell, restauranger och butiker, där konstant underhåll av färska blommor kan vara kostsamt.


Sammanfattningsvis är konstgjorda blommor som dekoration en smart och vacker lösning som ökar trivsel. De erbjuder tidlös skönhet, allergivänlighet och enkelhet när det gäller skötsel. Oavsett om du vill skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem eller locka kunder i din verksamhet, är konstgjorda blommor ett utmärkt val som aldrig tappar sin förtrollning.

Nu kan du handla konstgjorda blommor till fantastiska priser

Fler fördelar att handla konstgjorda blommor

Du kan alltid handla din favoritblomma året runt utan att invänta rätt säsong. Konstgjorda blommor finns alltid på vårt lager i Sverige för snabb leverans. 

Sammanfattningsvis, om du vill ha vacker blomsterdekoration som kräver minimalt underhåll och varar länge, kan konstgjorda blommor vara ett utmärkt alternativ för dig. De ger dig möjlighet att njuta av skönheten i blommor utan de vanliga kraven på skötsel och utbyte.


Passa på att handla hos oss, förmodligen till Sveriges bästa kvalitet och lägsta pris.

Alla konstgjorda blommor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av konstgjorda blommor av hög kvalitet så skickar vi fina erbjudanden och information om nyheter. Anslut redan idag så missar du inget!

Logotyper av alla betalsätt som FakeFlowers använder. Logotyperna är följande: Svea faktura & delbetalning, Visa, Master Card, Trustly & Swish.

Om FakeFlowers.se

FakeFlowers.se är specialiserade på att utveckla och sälja konstgjorda blommor av högsta kvalitet. Vi har vårt lager centralt beläget i Sverige. Genom att ta hem stora volymer och samarbeta med tillverkare direkt, kan vi utan mellanhänder erbjuda hög kvalitet, marknadens lägsta pris och snabb leverans.

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.
En vit sociala media ikon för plattformen Pintrest. Klicka på denna för att se vår Pintrestsida.

Kontakta oss

Tjälltorp 224 E-commerce Group AB

Postadress: Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Lager: Verkstadsvägen 79
591 46 Motala

Org nr: 559016-7390

Copyright © FakeFlowers.se
Powered by Sitesmart

FakeFlowers.se är en del av

Vit logotyp med texten Tjälltorp 224. De är ägarna bakom e-handeln Fake Flowers.