Konstblommor REA - 50% rabatt på utvalt sortiment.

En ikon med en hand och ett hjärta. Ikonen symboliserar tillitsfull tillverkning.

Tillverkning av konstgjorda växter och blommor

Våra blommor och växter är testade av oberoende källa och fabriken där blommor och växter framställs är medlemmar hos Amfori BSCI. Årliga kontroller på plats i fabriken genomförs där de granskar produktionen under 13 olika punkter. Några av dem är att säkerställa att det inte förekommer barnarbete, att personalen har bra villkor, att det inte förekommer korruption samt att uppsatta miljökriterier och lagar följs. Vi är stolta över att vår produktion uppfyller dessa högt ställda krav.

Hem / Kundtjänst / Tillverkning

Fabriken där blommor och växter framställs är medlemmar hos Amfori BSCI

Regelbunden granskning

Vi utövar regelbundet due diligence i vår kontrakterade fabrik för att kontrollera mänskliga rättigheter och för att säkerställa skyddet av arbetstagarnas rättigheter, Amfori BSCI, förkortning för Amfori Business Social Compliance Initiative, tillhandahåller en erkänd metod för att identifiera och åtgärda risker i våra leveranskedjor.

Amfori BSCI i ett nötskal
Amfori BSCI tillhandahåller en uppförandekod med en uppsättning värderingar och principer som hjälper amfori-medlemmar att förbättra sin egen policy och praxis, till exempel att uppdatera inköpskontrakt för att bedriva ansvarsfullt företagande. Dessa principer gäller för alla sektorer över hela världen och följer internationella regler (t.ex. Internationella arbetsorganisationen, Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter).

Förbättra din sociala prestation
Det genomförs högkvalitativa sociala revisioner och andra övervakningsaktiviteter som bedömer 13 prestationsområden för att hjälpa vår partner (fabrik) att identifiera, förebygga, mildra, ta hänsyn till och åtgärda arbetsrisker såväl som negativa effekter på mänskliga rättigheter i din värdekedja.


Viktiga fördelar att arbeta med Amfori BSCI

  • Hög trovärdighet för vår tjänst, hjälpt företag sedan 2003
  • Enkel identifiering och prioritering av viktiga riskområden
  • Anpassning till internationellt erkända och gemensamma principer
  • Kontinuerliga uppdateringar av system så att det förblir lämpligt för framtiden
  • Effektiv övervakning och rapportering

Våra blommor och växter är testade av oberoende källa SGS (Société Générale de Surveillance SA)

När du måste veta säkert
SGS är en världens ledande aktör inom inspektion, verifiering, testning och certifiering, som sätter standarden inom kvalitet och integritet. De besitter ett globalt nätverk med mer än 89 000 anställda, 2600 filialer och laboratorier runt om i världen.


Produktens överensstämmelse med marknadskraven

Som global ledare inom revisions- och certifieringstjänster har SGS utfört andrapartsrevisioner för vår fabrik med sitt certifieringssystem som utgångskrav. De utför revisioner som gör att vi kan visa överensstämmelse med våra kunders krav i hela vår leveranskedja.

Revisioner belyser exempelvis materialval, produktionsförfarande och dess överensstämmelse med de produktbeskrivningar och den miljöinformation vi levererar.


Allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av Fake Flowers.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av konstgjorda blommor av hög kvalitet så skickar vi fina erbjudanden och information om nyheter. Anslut redan idag så missar du inget!

Logotyper av alla betalsätt som FakeFlowers använder. Logotyperna är följande: Svea faktura & delbetalning, Visa, Master Card, Trustly & Swish.

Om FakeFlowers.se

FakeFlowers.se är specialiserade på att utveckla och sälja konstgjorda blommor av högsta kvalitet. Vi har vårt lager centralt beläget i Sverige. Genom att ta hem stora volymer och samarbeta med tillverkare direkt, kan vi utan mellanhänder erbjuda hög kvalitet, marknadens lägsta pris och snabb leverans.

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.
En vit sociala media ikon för plattformen Pintrest. Klicka på denna för att se vår Pintrestsida.

Kontakta oss

Tjälltorp 224 E-commerce Group AB

Postadress: Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Lager: Verkstadsvägen 79
591 46 Motala

Org nr: 559016-7390

Copyright © FakeFlowers.se
Powered by Sitesmart

FakeFlowers.se är en del av

Vit logotyp med texten Tjälltorp 224. De är ägarna bakom e-handeln Fake Flowers.