Konstblommor REA - 50% rabatt på utvalt sortiment.

Buketter av blommor som är konstgjorda, Underhållsfria, hög kvalitet & bra pris

Buketter som ger färg åt ditt hem

Ge ditt hem en tidlös och blomstrande touch med våra blombuketter av konstgjorda blommor! Utforska vår kollektion där varje blomma är konstruerad med omsorg och precision för att återskapa naturens skönhet. Med lager i Sverige garanterar vi inte bara överkomliga priser utan även blixtsnabba leveranser. Upplev blommornas färgprakt och detaljrika realism utan att kompromissa med plånboken. Våra konstgjorda blombuketter är inte bara en prisvärd lösning utan också ett snabbt sätt att förnya ditt hem eller arbetsplats med blomsterprakt.

En svart pil symbol som begränsar höjden och mängden text som visas på sidan.

Hem / Konstgjorda blommor / Blombuketter / Buketter övriga blommor

Blombuketter, välj din favorit från vårt sortiment av konstgjorda blombuketter!

Konstgjorda buketter av blommor och snittgrönt erbjuder flera fördelar jämfört med färska blommor

  • Långvarig skönhet: Konstgjorda blommor bevarar sin fräschör år efter år utan att vissna eller tappa färg. Det ger dig möjlighet att njuta av blommornas skönhet under lång tid.
  • Låg underhållskostnad: Inga behov av vatten, jord eller särskild belysning. Konstgjorda buketter kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt och praktiskt alternativ.
  • Året runt tillgänglighet: Oavsett säsong kan du skapa en blomstrande atmosfär i ditt hem eller på evenemang med konstgjorda buketter. Du är inte begränsad av väderförhållanden eller blomningssäsonger.
  • Miljövänlighet: Genom att välja konstgjorda blommor minskar du behovet av att skörda och transportera färska blommor, vilket bidrar till att minska din miljöpåverkan.
  • Variation och kreativitet: Konstgjorda buketter erbjuder ett brett utbud av färger och stilar, vilket ger dig möjlighet att skapa anpassade arrangemang som passar din inredning eller evenemang.
  • Allergivänliga: För dem som lider av blomallergier är konstgjorda buketter ett allergivänligt alternativ eftersom de inte utsöndrar pollen.

Sammanfattningsvis erbjuder konstgjorda buketter en långvarig, praktisk och estetiskt tilltalande lösning för att införa naturens skönhet i ditt hem utan krångel och bekymmer.

Handla snittblommor till fantastiska priser i vår onlineshop. Snabb leverans av buketter från lager centralt i Sverige.

Upptäck tidlös skönhet med våra konstgjorda blombuketter!

V förvandlar ditt hem till en blomstrande trädgård året runt med våra exklusiva konstgjorda snittblommor. Varje blombukett är kärleksfullt skapad för att återspegla äkta elegans och romantik, och vårt lager i Sverige garanterar blixtsnabba leveranser till din dörr

Blombuketter med snabb leverans och hög kvalitet

Med inköp direkt från fabrik utan mellanhänder och lager i Sverige får du inte bara snabb leverans av blommor utan också överkomliga priser.


Skapa ett varaktigt intryck och låt våra konstgjorda snittblommor bli själva symbolen för din inredningsstil. Förnya ditt hem med elegans och beställ din blombukettsdröm idag!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av konstgjorda blommor av hög kvalitet så skickar vi fina erbjudanden och information om nyheter. Anslut redan idag så missar du inget!

Logotyper av alla betalsätt som FakeFlowers använder. Logotyperna är följande: Svea faktura & delbetalning, Visa, Master Card, Trustly & Swish.

Om FakeFlowers.se

FakeFlowers.se är specialiserade på att utveckla och sälja konstgjorda blommor av högsta kvalitet. Vi har vårt lager centralt beläget i Sverige. Genom att ta hem stora volymer och samarbeta med tillverkare direkt, kan vi utan mellanhänder erbjuda hög kvalitet, marknadens lägsta pris och snabb leverans.

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.
En vit sociala media ikon för plattformen Pintrest. Klicka på denna för att se vår Pintrestsida.

Kontakta oss

Tjälltorp 224 E-commerce Group AB

Postadress: Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Lager: Verkstadsvägen 79
591 46 Motala

Org nr: 559016-7390

Copyright © FakeFlowers.se
Powered by Sitesmart

FakeFlowers.se är en del av

Vit logotyp med texten Tjälltorp 224. De är ägarna bakom e-handeln Fake Flowers.