Konstblommor REA - 50% rabatt på utvalt sortiment.

Rosbuketter av konstgjorda blommor, underhållsfritt, hög kvalitet & bra pris

Rosbuketter skapar blomsterprakt

Välkommen till vår e-handel, där vi lyfter fram skönheten hos konstgjorda rosor i bukett av högsta kvalitet. Varje rosenknopp och rosblomma är noggrant utformad för att spegla äkta elegans och romantik. Med vårt lager i Sverige kan vi erbjuda blixtsnabba leveranser till hela landet, så att du snabbt kan förgylla ditt hem med dessa tidlösa blommor. Vårt sortiment av konstgjorda rosor inte bara skapar en varaktig blomsterprakt utan är även ett hållbart val för miljön. Genom att investera i konstgjorda blommor minskar du energiförbrukning, gödsling och avfall som krävs för naturliga blommor. Utforska våra buketter och omfamna den eviga charmen hos våra högkvalitativa konstgjorda rosor till förmånliga priser. Låt din inredning blomstra med stil och omtanke!

En svart pil symbol som begränsar höjden och mängden text som visas på sidan.

Rosbuketter, välj din favorit från vårt sortiment av konstgjorda rosbuketter!

Konstgjorda buketter av rosor och snittgrönt erbjuder flera fördelar jämfört med färska blommor

  • Långvarig skönhet: Konstgjorda blommor bevarar sin fräschör år efter år utan att vissna eller tappa färg. Det ger dig möjlighet att njuta av blommornas skönhet under lång tid.
  • Låg underhållskostnad: Inga behov av vatten, jord eller särskild belysning. Konstgjorda buketter kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt och praktiskt alternativ.
  • Året runt tillgänglighet: Oavsett säsong kan du skapa en blomstrande atmosfär i ditt hem eller på evenemang med konstgjorda buketter. Du är inte begränsad av väderförhållanden eller blomningssäsonger.
  • Miljövänlighet: Genom att välja konstgjorda blommor minskar du behovet av att skörda och transportera färska blommor, vilket bidrar till att minska din miljöpåverkan.
  • Variation och kreativitet: Konstgjorda buketter erbjuder ett brett utbud av färger och stilar, vilket ger dig möjlighet att skapa anpassade arrangemang som passar din inredning eller evenemang.
  • Allergivänliga: För dem som lider av blomallergier är konstgjorda buketter ett allergivänligt alternativ eftersom de inte utsöndrar pollen.

Sammanfattningsvis erbjuder konstgjorda rosbuketter en långvarig, praktisk och estetiskt tilltalande lösning för att införa naturens skönhet i ditt hem utan krångel och bekymmer.

Handla snittblommor till fantastiska priser i vår onlineshop. Snabb leverans av rosbuketter från lager i Sverige.

Upptäck tidlös skönhet med våra konstgjorda rosbuketter!

V förvandlar ditt hem till en blomstrande trädgård året runt med våra exklusiva konstgjorda snittrosor. Varje rosbukett är kärleksfullt skapad för att återspegla äkta elegans och romantik, och vårt lager i Sverige garanterar blixtsnabba leveranser till din dörr

Rosbuketter med snabb leverans och hög kvalitet

Med inköp direkt från fabrik utan mellanhänder och lager i Sverige får du inte bara snabb leverans av blommor utan också överkomliga priser.


Skapa ett varaktigt intryck och låt våra konstgjorda snittrosor bli själva symbolen för din inredningsstil. Förnya ditt hem med elegans och beställ din rosdröm idag!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av konstgjorda blommor av hög kvalitet så skickar vi fina erbjudanden och information om nyheter. Anslut redan idag så missar du inget!

Logotyper av alla betalsätt som FakeFlowers använder. Logotyperna är följande: Svea faktura & delbetalning, Visa, Master Card, Trustly & Swish.

Om FakeFlowers.se

FakeFlowers.se är specialiserade på att utveckla och sälja konstgjorda blommor av högsta kvalitet. Vi har vårt lager centralt beläget i Sverige. Genom att ta hem stora volymer och samarbeta med tillverkare direkt, kan vi utan mellanhänder erbjuda hög kvalitet, marknadens lägsta pris och snabb leverans.

En vit sociala media ikon för plattformen Facebook. Klicka på denna för att se vår Facebooksida.
En vit sociala media ikon för plattformen Instagram. Klicka på denna för att se vår Instagram.
En vit sociala media ikon för plattformen Youtube. Klicka på denna för att se vår Youtube kanal.
En vit sociala media ikon för plattformen Pintrest. Klicka på denna för att se vår Pintrestsida.

Kontakta oss

Tjälltorp 224 E-commerce Group AB

Postadress: Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Lager: Verkstadsvägen 79
591 46 Motala

Org nr: 559016-7390

Copyright © FakeFlowers.se
Powered by Sitesmart

FakeFlowers.se är en del av

Vit logotyp med texten Tjälltorp 224. De är ägarna bakom e-handeln Fake Flowers.